Pascal

Wie ben ik?

Beste Lezer,

Van harte welkom op mijn website Fietsreparatieoplocatie.nl

Ik ben Pascal de Vos, eigenaar van eenmanszaak Fietsreparatie op locatie.
Zoals de naam van mijn bedrijf al doet vermoeden voer ik reparaties aan fietsen uit op locatie.
Dit houdt in dat ik bij u aan huis kom om uw fiets bij u in de tuin of in de schuur te repareren.
Echter is het ook mogelijk om uw fiets te repareren op het station, in de stad of daar waar u pech heeft gekregen met uw fiets.

Aanvragen voor reparaties kunnen ingediend worden middels een reparatie verzoek via deze website, middels een Whatsapp bericht, per E-mail maar ook via mijn Facebookpagina
http://www.facebook.com/fietsreparatieoplocatiepascaldevos Ik probeer altijd binnen 2 uur te reageren en geef u dan direct een aantal voorstellen wanneer ik de reparatie uit zou kunnen voeren.

Ik werk van maandag tot en met donderdag in de avond uren vanaf 17:30 – 21:00 uur en op de vrijdag vanaf 14:00-21:00 uur.
Daarnaast is het mogelijk om uw fiets op de zaterdag bij mij langs te brengen gezien ik de zaterdagen thuis werk.
In principe geldt voor de zaterdagen dat wanneer de fiets in de ochtend gebracht wordt, deze in de avond alweer opgehaald kan worden.
Voor iedereen is er dus wel een geschikt moment te plannen voor de reparatie van de fiets.

Incidenteel komt het voor dat ik een fiets meeneem naar huis en deze na reparatie weer terug breng. Dat gebeurd voornamelijk indien een fiets helemaal opgeknapt moeten worden of wanneer de reparatie teveel tijd in beslag zal nemen.

Na afloop van de werkzaamheden heeft u de mogelijkheid om de rekening contant af te rekenen maar u kunt uiteraard ook pinnen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Pascal de Vos.