Wie ben ik?

Goedendag, 

Bedankt voor het bezoeken van mijn pagina. Ik ben Pascal de Vos, woonachtig in Huissen. Vanaf 2019 repareer ik fietsen van mijn klanten in Arnhem en omgeving. Waarin ik mij onderscheid van andere fietsenmakers is dat u niet naar mij hoeft te komen, maar dat ik naar u toe kom. Een bijkomend voordeel hierbij is dat u de fiets direct weer kunt gebruiken. Over het algemeen werk ik bij mensen in de voor of achtertuin en bij slecht weer vaak in schuren, garages of een klein afdakje. Om deze reden is het vrijwel nooit nodig om een afspraak af te zeggen i.v.m. weersomstandigheden. Omdat ik geen personeel in dienst heb heeft u altijd persoonlijk contact met mij.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat ik een bericht van u heb ontvangen reageer ik doorgaans binnen 2 uur om een afspraak met u te maken. Over het algemeen kan ik binnen een aantal dagen bij u zijn om uw fiets te repareren.

Uw fiets wordt gerepareerd bij u in de tuin of in de schuur / garage. U kunt na reparatie dus direct weer op pad. Incidenteel komt het voor dat ik een fiets meeneem naar huis en deze na reparatie weer terug breng. Dat gebeurd voornamelijk wanneer er een fiets helemaal opgeknapt moet worden of wanneer de reparatie teveel tijd in beslag zal nemen.

U kunt uw reparatie op meerdere manieren aanmelden. De meest eenvoudige manier is om dit te doen door een reparatieverzoek in te dienen op deze website. Daarnaast kunt u mij bereiken op de volgende manieren:

Whatsapp:     06-55938143
E-mail:           pascaldevos01@gmail.com

Ook via Facebook kunt u aanvragen indienen er ervaringen lezen van andere klanten.
Na afloop van de werkzaamheden kunt u contant afrekenen maar ik kan u ook een betaalverzoek sturen.
Indien u vragen hebt kunt u uiteraard contact met mij opnemen. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Pascal de Vos   

×

Fietsreparatie op Locatie

Hallo!

Neem gerust contact op!

× Hoe kan ik je helpen?